8.04.2017 г., 17:12 ч.

Неосъществен преход 

  Поезия » Хумористична
459 2 11

Гладувал твърде дълго глиста

в коремчето на комуниста.

Решил, че трябва да излезе –

в среда хранителна да влезе.

 

"Ще търся – мислел си –отплата

в търбуха сит на демократа!

Но как?" – въпросът бил тревожен,

а преходът изглеждал сложен.

 

Идеи всякакви – вербално.

На дело, шанс един – анално.

Засилил се и... хоп! – улучил –

на политик от класа случил!

 

Огледал се навред "стратега"

и пак помъчил да избега...

Че комунистът – спри сърце! –

бил с новия... едно лице!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??