27.08.2007 г., 11:36 ч.

НЕПОКОРНА 

  Поезия
837 0 21

Непокорни са очите ми.Такива,неподвластни,

прекосили с поглед всяка грешна мисъл.

Не ги обичай!Те съня ти нощем стряскат

и крадат мечтите ти.Това ли искаш?


Да имаш някого до себе си,а всъщност

ръцете ми да са пустинен вятър?

След тебе аз пак ще бъда същата,

a ти ще страдаш,защото си повярвал.


Не ме обичай!Чуваш ли?Не искам

за мене да боли едно сърце ранено.

Превърни ме в миг,отминала въздишка,

която сгрява те,когато е студено

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??