1.01.2012 г., 11:49 ч.

Непокорна и много различна 

  Поезия » Любовна
875 0 10



Непокорна и много различна,
като вихър нахлувам в живота.
Но дали все така ме обичаш?
Тръгнах в моята нова Голгота.
 Крача в своята истинска лудост –
само в нея до болка обичам.
Всеки миг с дързостта ми е чудо,
всеки ден щом си с мен е различен.
И съм жива във твоите нощи,
моят смях всяка вечер сънуваш,
а преди да е съмнало още
в нежността ми зората рисуваш.
Като клетва за вярност ме носиш.
Казват, карма била любовта ни.
Аз ти давам живот без въпроси
и мечти, като звън на камбани.

Непокорна и много различна,
аз съм твоя от тук до безкрая.
С южен вятър в живота ти тичам,
с южна кръв любовта си чертая...

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??