13.11.2007 г., 9:32 ч.

Непоносимо силно е... 

  Поезия » Любовна
838 0 14

Полунощно е...
И е лично.
Навън, дъждовни капки вярност
израждат се
от евтино продадени сълзи.

 

Сърцето е...
И е спряло.
Пулсираща е изневярата
в очите на едно заченато,
но абортирано небе.

 

Непоносимо синьо е...
И  е силно.
Предсрочно се изписах,
и мъничко на заем - тежка съм,

 дори за твоето сърце.

 

Самотно е...
И не е за кратко.
Несбъдната разливам се,

чупливо-стенна
в поредно улично лице.

 

Полунощно е!
И  е глухонямо!
Отвътре, днес, душата ми е бял рефрен.
А времето назад е превъртяно
с едно "обичам те ".

 

© Киара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??