1.02.2016 г., 8:19 ч.

Непонятни думи 

  Поезия » Друга
358 0 0

 

(в памет на Николай Райнов)

 

Орион рисува с пирамиди

послания от минало към нас.

Изпраща с буревестник Немезида

дъга в последния ни час.

Между вратите към два свята

се намира всеки човек

и няма никакво значение

в какъв живее век.

Ангел с прекършени криле

или дявол с усмивката щастлива

водят ни незнайно накъде

по пътеките на самодиви.

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??