25.03.2018 г., 16:41 ч.

Непонятни са 

  Поезия
211 0 0

Непонятни са

за сърцето

на живота 

остарелите истини

Предпочита да бъде разкървавено

отколкото добре възпитано

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??