12.12.2007 г., 21:21 ч.

Непозната 

  Поезия » Друга
996 0 4

 

Върви тя, върви, без да спира.
Мълчи, продължава по пътя сама.
Сякаш търси нещо, някой, но не го намира.
Всичко е потънало в непрогледната тъма.

Така тихо е, само шепотът на вятъра се чува.
Спира тя и поглежда към небето.
Душата й погребана, а той сега празнува.
Поигра си с нея и открадна й сърцето.

Тъжно тя гледа, гледа към звездите.
Вижда него. Заблестяват й очите.
Като дъжд ло лицето се стичат сълзите.
Няма нaдежда, разбити са мечтите.

В далечината се чува мелодия непозната.
Като звън от счупена китара.
Вдига се и в такт танцува мъглата.
Сякаш дим е от запалена цигара.

Върви тя, върви, без да спира.
Победена от хорската злоба и завист.
Върви, но верен път не намира.
Изпитваше любов към живота - сега само ненавист...

© Синая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хех добре заварили!
    Радвам се,че ви харесва!
  • аа ма ти си новичка !!
    е ми значи и добре дошла
    прегръдки от мен за първото стихче
  • АПЛОДИСМЕНТИ!!
    прекрасен стих
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СТРАХОТНО Е! и тъжно
Предложения
: ??:??