7.06.2007 г., 21:37 ч.

Непозната пресечка 

  Поезия
659 0 5

Ще тръгнем ли заедно
в това пътешестивие?
Чуй! Ветровете ни канят на път!
В това малко, но интимно
шествие, те се прераждат ,
не мрат!

И тръгваме значи по тази
тясна и трудна пътечка.
Вървим по следите
на живота си стар,
копнеем да свием
в непозната пресечка.

Много сезони се мениха.
И нозете ни са вече уморени.
Годините и нас промениха.
Но ние продължаваме
да вървим уверени!

И душите ни са вече чисти,
че ние дълъг път извървяхме.
Радост и тъга споделяхме,
всичко заедно изтърпяхме!

Дългият ни път вече е
към своят край.
Не знам за теб,
но аз съм убедена,
че намерих своя Рай!

П.С. : И по пътя на нашето щастие ще открием познанието, заради което сме избрали този живот. Затова няма да ви съветвам, а ще ви оставя да вървите по своя път, както сметнете за добре!

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Блгодаря - за свободата по пътя...
  • много е добро и смислено...и отлично като строеж...няма нищо общо с мойте неподредени аримични драсканици а аз пиша от две години
  • Впечатлен съм!
    Поздрав!
  • И на мен ми допадна, има някаква приятна, удовлетворяваща зрялост.
    Поздрави!
  • Много добре пишеш като за 15 години.Стихотворението ти е сочно и узряло...Продължавай в същия дух.Поздравления...
Предложения
: ??:??