21.02.2008 г., 22:23 ч.

Непреходна 

  Поезия » Любовна
697 0 13
Пристъпи бавно и чаровно,
с усмивка грейнала в захлас.
Изрече словото любовно,
с треперещ и пресипнал глас.

Червена роза ми поднесе,
целуна плахата ръка
и топлина в сърцето внесе,
която грее до сега.

Косите вече посребряха,
повяхна бавно младостта,
ала сърцата не познаха
обидата и ревността.

И ако трябва да започна
живота от начало днес,
то обичта ти непорочна
отново ще приема с чест!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??