13.01.2004 г., 0:18 ч.

Непрежалимо 

  Поезия
2089 0 3

Непрежалимо

Ръцете ми те галеха и искам

отново да те милват и сега.

Не мога да престана да потискам

нестихващата в мен тъга.

Очите ми те търсят сред звездите.

Коя от всичките искри си ти?

Не те откриват шепнат ми сълзите

и знам, че ме боли както преди.

Не мога да престана да си спомням

за радостта, която внасяше в дома.

Безбройни поводи и си припомням,

че теб те няма. Чувствам се сама...

 

 

 

© Зорница Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??