Непрежалимо
Ръцете ми те галеха и искам
отново да те милват и сега.
Не мога да престана да потискам
нестихващата в мен тъга.
Очите ми те търсят сред звездите.
Коя от всичките искри си ти?
Не те откриват шепнат ми сълзите
и знам, че ме боли както преди.
Не мога да престана да си спомням
за радостта, която внасяше в дома.
Безбройни поводи и си припомням,
че теб те няма. Чувствам се сама...
© Зорница Цветкова All rights reserved.