22.07.2008 г., 7:27 ч.

Неприлична 

  Поезия » Любовна
1013 0 6
Сега какво ще правим -
вече се обичаме,
не роня сълзи,
стихове не пиша.
Ако ми стане скучно
припомни ми,
че има край...
И нищо лично.
За безкахърно щастие
се молех,
за сигурност,
че има утре.
Ще се отпусна
в свойта безтегловност,
но ако падна -
ще е твърдо.
И по-добре
изправяй ме на нокти,
не казвай "никога",
не ме обичай.
Присъствай
във живота ми изобщо
и карай ме
да бъда неприлична.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??