28.05.2010 г., 0:04 ч.

Непроформа... 

  Поезия » Друга
564 0 0

Трудно, сложно

намирам езика,

а ковач съм уж, лея слова...
Невъзможно...

Преплита се стиха,

слаби думи в това-онова...

В миг тиктакам напевно, с надежда,

меря времето...

Сутрин, ден, здрач.

Няма плетка, но дават ми прежда.

Сял съм семето,

бях и орач.

Гръм в мелодия...

Умисъл в ноти. Грях,

изтръгнат от чиста душа.

Неподправеност или пародия.

Спрях...

От страх да не ви го внуша...

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??