Живеем в дни на болки и неволи,
сърцето в тревоги тупти като лудо,
защото е спряло веч' да се моли,
а светът е сатанинско чудо.
Живеем в дни на гибел и разруха,
духовен спад защото сме сами,
от ада мъртвите дори дочуха,
гладни сме, а нямаме пари.
Живеем в дни на алчен егоизъм,
наивно хората натискат старт,
пари да имам, там не влизам,
дяволска е думата хазарт.
Живеем в дни на хаос неподправен,
заеми без изход, наркотици, секс,
а този свят от бога е забравен,
сипи живот – изпивам го на екс.
© Иван Бодуров Всички права запазени