Jul 5, 2018, 9:01 AM

Непростимо - греховен свят 

  Poetry » Other
267 0 0

Живеем в дни на болки и неволи,

сърцето в тревоги тупти като лудо,

защото е спряло веч' да се моли,

а светът е сатанинско чудо.

 

Живеем в дни на гибел и разруха,

духовен спад защото сме сами,

от ада мъртвите дори дочуха,

гладни сме, а нямаме пари.

 

Живеем в дни на алчен егоизъм,

наивно хората натискат старт,

пари да имам, там не влизам,

дяволска е думата хазарт.

 

Живеем в дни на хаос неподправен,

заеми без изход, наркотици, секс,

а този свят от бога е забравен,

сипи живот – изпивам го на екс.

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??