7.08.2012 г., 22:56 ч.

Непукист 

  Поезия » Хумористична
970 0 2

Трудно е да си непукист...

Колко ли болка си насъбрал?

Я по-добре бъди си артист...

Тъй-тъй не си се поосъзнал.

 

Че клоунадата добре ти стои,

две мнения по въпроса няма...

Тук-таме украсен със бои,

около тебе - аларма.

 

Откарал с години в този хомот,

креташ си - спокойно и сладко,

дори го наричаш семпло - живот,

и го разказваш накратко...

 

Жени, ракии, песни, псувни - 

инерция здрава тече си.

Непукист до края си, ти остани,

не изневерявай на себе си. 

 

 

 

 

 

 

© Белисима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??