Трудно е да си непукист...
Колко ли болка си насъбрал?
Я по-добре бъди си артист...
Тъй-тъй не си се поосъзнал.
Че клоунадата добре ти стои,
две мнения по въпроса няма...
Тук-таме украсен със бои,
около тебе - аларма.
Откарал с години в този хомот,
креташ си - спокойно и сладко,
дори го наричаш семпло - живот,
и го разказваш накратко...
Жени, ракии, песни, псувни -
инерция здрава тече си.
Непукист до края си, ти остани,
не изневерявай на себе си.
© Белисима All rights reserved.