21.09.2010 г., 23:10 ч.

Неразорана... 

  Поезия
1316 0 19

Морна тъгата.

Неразорана радост.

Рало-минало...

 

Разлята лъжа.

Недопита истина.

Огризка-вина.

 

Гладна и силна,

страховете последни

вярата брули...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??