23.06.2017 г., 22:05 ч.

Нереална 

  Поезия » Любовна
751 5 1

Kогато никой друг до тебе няма,
и паднал си внезапно във калта,
разпънат в някаква житейска драма,
с ожулени до кокал колена.

Когато целият ти свят се сгромоляса,
лишен от смисъл в тази сивота,
когато времето от чакане ръждяса,
и нямаш мен до твоята ръка.

Когато имаш всичко материално,
но в дом, във който тъжна е нощта,
викни ме, до припадък нереална,
да сгрея дланите ти... за да не умра.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??