26.07.2009 г., 14:21 ч.

Нероденият Аз 

  Поезия » Философска
368 0 2

            
Един глас се чува в мен,

сякаш глас на мъничко дете.

Нима аз сам съм прероден,

в тъмната нощ изгрял като цвете.


Гласът търси помощ и зове,

в безкрайността сякаш погубен.

Нима в мен се роди невинното дете,

от мен самия - нероден.

  Милан Милев

  20.07.09



© Милан Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??