Един глас се чува в мен,
сякаш глас на мъничко дете.
Нима аз сам съм прероден,
в тъмната нощ изгрял като цвете.
Гласът търси помощ и зове,
в безкрайността сякаш погубен.
Нима в мен се роди невинното дете,
от мен самия - нероден.
Милан Милев
20.07.09
© Милан Милев All rights reserved.
Нежно!
Чистота.