15.12.2007 г., 11:12 ч.

Несбъднати мечти 

  Поезия
743 0 18
Странница съм покрай всички други,
но нали искаше да съм различна от тях?
С мен сърцето ти не е нещастно,
не обвивам душата ти в страх.
Неясни са моите мечти и цели,
понякога живея в собствен свят.
Но пред теб съм чиста, огледална,
знаеш и най-малкия ми грях.
Не ги слушай другите - завиждат,
не вярват, че я има любовта.
Ела и погледни в моите очи,
в тях е отразена обичта.
Всяка вечер благодаря на Бога,
че не някой друг, а ти си до мен.
Не стигат всички думи и молитви,
които отправих в този ден.
Прости ми, ако някога съм прекалила
с бурните прегръдки и нежни думи в нощта.
Тогава сърцето ми за това е копнеело,
искало е да удовлетвори страстта.
Не се сърди и когато съм тиха,
нежността ми е спътница добра.
Приласкай ме, предпази ме от страшната зима,
нека сгреем до болка нашите тела.
И внезапно всичко друго ще изчезне,
ще бъдем двама - аз и ти.
Нищо друго няма да го има,
ще сбъднем несбъднати мечти.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??