10.01.2016 г., 22:18 ч.

Несбъдване 

  Поезия
519 0 5

 


Есенна песен. 
Плаче пиано.
Изгрев и залез във сиво.
Тихо унесена
В своята песен -
Душа над реката мъглива.
Липси в акорди.
Спряло е времето.
Нямам сълзи за несбъдване.
Чакане - колко?
Връщам невзетото.
Само въздишка на тръгване.
Имам небе,
свито във шепите,
малко дъждовно понякога.
Плача ли? Не!
Чуваш ли шепота
на всяко несбъднато "някога"?

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??