29.06.2014 г., 13:42 ч.

Несериозни неща 

  Поезия » Друга
722 0 6

Веднъж един уплашен
мъж ме погледна
намигна ми
хвана ме за ръка
заведе ме в мола
купи ми
две бежови рокли
намигна ми
помислих си:
какъв прекрасен трол
какъв добър вампир
цяла вечер си
дърпахме ушите
ядохме тунквани вафли
прочетохме
една книга
отзад напред
замервахме се с тухли
на сутринта
към седем
купих няколко
силни бири
дръпнах му ухото
и му казах:
пий
не искам да
правим любов
любовта с теб
е кич и самота

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??