19.02.2012 г., 14:57 ч.  

Нешева 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
767 0 1

Нели Нешева бонуси си взе,

за чия сметка - едно и е все!

Ако някоя кокошкарка беше -

нямаше крастата си да чеше,

ама нали е от "нашите хора",

да лапа жената няма умора,

що да не вземе и тя някой лев,

ей така, за радост и за кеф...

Що от НЗОК да не смуче,

нали протекция получи,

Бойко пак затвори си очите,

за бедните не стигат парите,

но кой ти гледа туй нещо,

кой за тях въобще се сеща!

 

Затова, народе, се ти стресни,

просто в кошарата не ги пусни!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??