23.05.2007 г., 9:41 ч.

Нещастната щастливка 

  Поезия » Друга
917 0 3
Ето, пак във банята стоя,
отново сам-сама.
Там тъгата си изливам
и сълзи аз проливам.

Навън най-щастливата съм аз
и всички гледат ме в захлас.
На лицето усмивката стои
и пускам пак шеги.

Всеки ден изслушвам хорските проблеми,
помагам им на най-различни теми.
Но на мен няма кой да подаде ръка,
затова пак във банята вървя.

Нека завиждат ми за радостта,
дори фалшива да е тя...

© КриСинКа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми
  • И е станало много хубаво, Криси!
    Поздрави!
  • Това го написах по един разказ,който видях тук.Хареса ми и реших да го направя на стихотворение
Предложения
: ??:??