Нещата, които понякога правя,
не винаги правя добре.
Не мога прилично със нож да боравя,
не знам как се чупи яйце.
С приятел, когато понякога пия,
не винаги пием с мезе.
Ментетата мога под грим да разкрия.
Завиждам на всяко дете.
Жените, които понякога имам,
не са като всички жени.
Със шепи раздавам и нищо не взимам.
Не знам как да кътам пари.
От думи, които понякога слушам,
желая да глътна стрихнин.
От приказки празни ми идва до гуша.
Короната пробвам с хинин.
От хумора дето понякога пиша,
съвсем не умирам от смях.
Не мога без музи в леглото да дишам.
Изпадам в панически страх.
Понякога мразя красивата есен
и хладното, бурно море.
Гневът ми е кратък и много уместен.
Сърцето... за август реве!
Юри
Йовев
Септември
2020 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Едно от нещата, които понякога правя
е винаги теб да чета! 😊😊😊