22.07.2016 г., 23:31 ч.  

Нещо фантастично 

  Поезия » Пейзажна
368 1 1

Нещо фантастично сътворено,
танц – небесен, плавен, хармоничен,
зрителският вот го одобрява,
филмът на природата магична.

 

Нагазили в ритъм еднообразен,
свежи като сутрешна роса,
движат се героите на филма,
плавно по небесните поля.

 

Краят на прожекцията настъпи,
героите на сцената излизат,
правят реверанси и поклони,
и зад хоризонта слизат.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добра интерпретация на природните явления на ежедневието.
    Филмът на природата винаги си остава една загадка.Харесва ми!
    Поздравление и лека нощ!
Предложения
: ??:??