25.01.2014 г., 16:50 ч.

Нещо като България 

  Поезия
656 0 1

Излизам

Не мога повече да рисувам

Отивам

на нещо като разходка

да се разходя

по нещо като улица

да подишам

нещо като въздух

Излизам

за да намеря

нещо като приятел

да срещна

нещо като любов

Излизам

не мога повече да свиря

Отивам да потърся

нещо като работа

да изкарам нещо като заплата

да хапна нещо като храна

да пия нещо като вино

в нещо като ресторант

Излизам

Отивам

да изпуша нещо като цигара

Махам се

Не мога повече да пиша

Отивам

да свърша нещо като хората

 

 

© Еди Кой си Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нещо като болка ме хвана за гърлото, защото е точно така в България!
Предложения
: ??:??