29.09.2007 г., 15:08 ч.

Нещо като сутрин 

  Поезия
453 0 3
 

Под табуретката

зад чорапите ти,

май че остана

нещо от снощи.

А, не си го видял.

Ясно.

Не разбирам.

Пак има

паста за зъби

по огледалото.

И чадърът ти.

(Аз съм чадър.)

Забрави го

на масата.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??