12.02.2017 г., 10:32 ч.

Нещо, което го няма 

  Поезия » Свободен стих
829 2 6

Не усещаш

как те рисувам

с думи.

Как те галя

най-нежно

с музика.

Как уж бягам,

а те жадувам

докато съм

есенна.

Измислям те.

А ти и не

предполагаш

колко е трудно —

да мечтаеш

за нещо...

За нещо,

което го няма...

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??