14.01.2010 г., 9:43 ч.

Нещо кратко 

  Поезия » Любовна
935 0 5

Донеси ми от вятъра шепот,
укроти ме със устни горещи,
прегърни ме влудяващо с трепет,
вечно жаден за нашите срещи.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??