Jan 14, 2010, 9:43 AM

Нещо кратко 

  Poetry » Love
972 0 5

Донеси ми от вятъра шепот,
укроти ме със устни горещи,
прегърни ме влудяващо с трепет,
вечно жаден за нашите срещи.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??