Какво да се напише, след като
всичко е написано вече? -
Миговете живот изтъкани от
вдъхновение, вяра, любов...
Какво може да се каже след като
всичко е казано вече? -
Да се благодари за изживяното
и за това което се живее сега...
Какво да се направи след като
все още почти нищо не е направено?
Да се плува в морето на живота
дори след като се намери...
Лъчът Светлина на сърцето..
© Тита Всички права запазени