2.06.2011 г., 13:50 ч.

Нещо сладко... 

  Поезия » Пейзажна
842 0 2

В съня видях ванилени снежинки

И облачета  захарен памук

Събудих се излязох на разходка

А слънчицето пееше без звук

С косите вятърът се гони лудо

Сред сладък дъх на диви плодове

Бисквитеното  шумолене на дървета

С невинност нежна – сякаш на дете

Прекрасен ден и гушнали се хора

В любовен танц облян със сладолед

От сладки стъпки в ягодова опера

И дълъг шоколадов пирует... 

:)

© Монс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??