6.04.2007 г., 18:17 ч.

Нещо тъжно... 

  Поезия
1548 0 1
 

                Нещо тъжно....


Тъжно е, когато навън е пролет,

а в душата ми е тъжна есен...

Тъжно е, когато до вчера щастието

бе за мен, а днес го притежава друга...

Тъжно е, когато любовта превръща се в тъга...

Тъжно е, нали?!?

Тъжни са и моите очи,

за тебе страдам, мили,

за теб сърцето ми тъжи...

Ти си тръгваш, обич моя,

щастието на друга ти дари,

не се трогна и от сълзите ми,

замина ти и ме остави сама,

без твоята топлина!!!

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??