28.11.2005 г., 22:39 ч.

Нещо за Мария 

  Поезия
818 0 1
Мога да пиша каквото си искам,
мога да кажа сто думи в една…
Мога щом искам да бъда обичана…
Мога да бъда и много добра…

Но аз не обичам да ме обичат,
нямам оценка за чувства и свян…
Зла съм,коварна,подмолна и подла
и нося камък в мойта душа

Но не винете таз грешница свята,
хора безлични,без очи и сърца…
Вий ме направихте хора такава -
с вашата “обич” и “доброта”.

Вие ми взехте без срам добрината,
писахте двойка на мойта любов

и позволете сега да обичам
и да живея тъй както мога!

А аз мога!
Мога да пиша каквото си и скам,
мога да кажа сто думи в една…
Мога дори да бъда обичана…
Да съм желана,наивна,добра!

© Мария Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??