19.03.2011 г., 11:15 ч.

Несигурно... 

  Поезия » Друга
892 0 22

                                      Несигурно...

 

                                     Не мога  да живея сигурно.

                                     Сигурна единствено смъртта.

                                     Обичам ли?

                                     Обичат ме несигурно.

                                     Крачките несигурни броя.

                                     Сигурно навън е пролет -

                                     в календара цъфнаха цветя...

                                     Сигурно ще видя щъркел,

                                     лято ще си нарека...

 

                                     Сигурно сега съм тъжна?

                                      Коя е датата? Часа?... :)

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??