2.10.2007 г., 22:59 ч.

Несподелена любов 

  Поезия
668 0 1
Обичам те, а на теб за мен не ти пука.
Ти кълнеш и вричаш се на друга.
Аз ръце към теб протягам
и към теб отново бягам.
Ето те, стоиш там на прага
и прегръщам те, а ти потъваш в мрака.
Защо нея искаш и обичаш ти,
а моето сърце на парчета се разби?
Защо любовта ми е несподелена?
Защо душата ми е сломена?
Обичам те, въпреки че ти обичаш нея.
Обичам те, дори без теб да трябва да живея.

© Яничка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??