5.03.2014 г., 15:20 ч.

Несподолена любов 

  Поезия » Любовна
435 0 1

Сам да твориш...

Думи на листа.

От любов да гориш

по дупчеста писта.

 

Надпревара за поглед,

тиха прегръдка.

Еднокрилният полет
във кръг те увърта.

 

Самотен на хълма,

а ти във простора.

Душата ми бълва

нечест върху хора.

 

Така в битието

аз прося луната,

когато сърцето

се срива в земята.

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Несподелена, но вдъхновена! Поздрав за хубавото чувство, което предизвика в мен!
Предложения
: ??:??