26.09.2009 г., 19:09 ч.

Неспокоен дух 

  Поезия » Бели стихове
536 0 0

неспокоен беше моят дух преди
когато всичко се обърна неочаквано
тогава сигурност намерих в самотата
а рамото приятелско ми върна светлината

неспокоен моят дух е днес във дните
когато пак раздират ме съмнения
тогава само твоят поглед в утрото
ми връща вярата и устрема към бъдното

неспокоен ще е моят дух след време
когато сняг косите ще посипе
но вътре в мен едно момиче палаво
със много страст ще оцелее
~~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??