6.01.2007 г., 20:44 ч.

Нестинарка 

  Поезия
715 0 8
Нестинарка
Такава те обичам нестинарке,
по жаравата да крачиш теб не те е страх,
защото самата ти от огън изтъкана си,
родена от безсмъртен грях.
И нека пак безмилостно изгаряш ме,
да опожаряваш живота и мечтите ми.
Тичам, гоня те мечтателко
за да срещна пак очите ти.
Готов съм да продам душата си
за да се върна във безумния ти свят,
да бъда вечен роб на огъня
дори небето ми да се стопи във ад

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??