5.02.2010 г., 10:49 ч.

Неумираща любов 

  Поезия » Любовна
502 0 0

Неумираща любов

 

Искам да те гледам докато спиш.

А ако някога заспя, ще се видим в моите мечти.

Искам с поглед моите очи да следиш

и ако ги затворя, да оставиш по тях своите следи.

 

Нека устните ти се сливат с моите на лунната светлина.

И когато слънцето изгрее, с лъчите си да ни озари,

нека телата ни се вплетат в една цяла красота

и ако се отдръпнат, тогава да заблестят нашите звезди.

 

Искам погледите ни да не се отлепят един от друг,

а ако се отлепят, да ме видиш със затворени очи.

Искам гласовете ни да победят тишината, оставайки тук,

а ако заглъхнат в мрака, ехото им да ехти.

 

И нека любовта ни бъде сладка до нашият край.

А ако не умрем, нека телата ни да ни запомнят.

И нека душите ни някога отлетят към небесния рай,

а ако останат на земята, сълзи от щастие да заронят.

© Любо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??