28.04.2009 г., 13:27 ч.

Неусетно 

  Поезия » Любовна
518 0 0

"Неусетно"

Някак неусетно заваля
и отми следите ти във моята душа
и някак стана леко –
сълзите, болката и теб ги няма вече.
Няма нито спомен в мен
за онзи мрачен и прекрасен ден.
Вече всичко е мъгла,
една приятна тишина.
И всичко сякаш смисъл придоби –
с теб е писано да сме сами.
Някак неусетно всичко побеля
и снегът затрупа моята тъга
и някак всичко заискря –
оставих свойта самота.

© Юлиана Кехайова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??