24.10.2016 г., 23:50 ч.  

...Неутолими прегръдки... 

  Поезия » Любовна
294 5 5

...Неутолими прегръдки...


 

В твоите прегръдки

научих какво е любовта-

това чувстване в нас.

Научих какво е живота...

и какво е да обичаш

да живееш живота...

с вяра и надежда...

 

В твоите прегръдки,

загубих мярата за времето,

за болката и за щастието

за вселената и безкрайността,

за условията и границите,

за това което има вътре в нас...

 

В твоите прегръдки,

загубих страховете си,

остана ми само един, 

да не те загубя, но и той

изчезва, щом съм в теб,

защото ме обичаш...

и аз те обичам... и друго

просто не съществува...

 

В твоите неутолими прегръдки

научих какво е да ми липсваш

и какво е аз да липсвам на някого...,

какво е да се изпълваш безкрайно

със светлина и топлина и какво е...

да бъдеш всяко кътче в другия...

какво е моята неутолима прегръдка...

 

Научих какво е да желаеш...

с нежност и страст една целувка...,

един допир, една ласка, които

са вечността и истината, душата

дошли от теб в мен и от мен в теб

дошли от нашето обичане...!

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??