27.07.2010 г., 9:15 ч.

Невидима 

  Поезия » Любовна
763 0 1

Невидима...

Как искам да не можеше да ме видиш!

Да съм близо, по-близо...

Да те чувствам, в теб да се губя...

Да се потапям във безкрайните мигли,

измъчено от топлината ти да вкусвам.

Да бъда с теб, когато се къпеш,

за да опозная разголена душата ти.

В съня ти незабелязано да прониквам,

да го даря с красотата си.

 

Как искам да не можеше да ме видиш!

Да не съглеждаш нямото изтръпване

при всяка твоя мила дума

или при нежното ти докосване.

Невидима да бях, о, как щях да те обичам...

Открито, без преструвки, безпощадно.

Невидима да съм...

Че искрено сме влюбени

за никого не ще да бъде тайна.

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичай наяве, няма нищо по - хубаво! Поздрави за хубавият стих!
Предложения
: ??:??