18.04.2021 г., 21:19 ч.

Невидима прегръдка 

  Поезия » Любовна
239 0 0

Бяха там.

    На две съседни преки.

        А гледаха се, сякаш от полюси

            различни.

        Не мръднаха.

     Замръзнаха -

всеки на своя полюс.

    Не се издадоха,

        не трепнаха,

           но две сълзи

              от двата полюса

           се протегнаха за

         една

       невидима

    прегръдка...

© Стоян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??