Apr 18, 2021, 9:19 PM

Невидима прегръдка 

  Poetry » Love
244 0 0

Бяха там.

    На две съседни преки.

        А гледаха се, сякаш от полюси

            различни.

        Не мръднаха.

     Замръзнаха -

всеки на своя полюс.

    Не се издадоха,

        не трепнаха,

           но две сълзи

              от двата полюса

           се протегнаха за

         една

       невидима

    прегръдка...

© Стоян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??