11.09.2014 г., 18:17 ч.

Невъзможна 

  Поезия » Любовна
469 0 0

Наслаждавам се на твоя лик,

на тез очи изпълнени с надежда,

всеки час с теб е кратък миг,

красотата ти със сила ме зарежда.

 

Наслаждавам се на твоите думи,

на твоя изказ, реч и смях,

макар да няма нищо помежду ни

за мен си ти обляна в звезден прах.

 

Наслаждавам се на всяка мисъл,

на всеки сън, илюзия мечта,

в твоите думи тъй съм се улисъл,

че забравям невъзможната съдба.

 

Наслаждавам се, но ставам тъжен,

проливам мъничка сълза,

защото знам романът чужд е,

роман за него, теб и любовта!

© Димитър Кожухаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??