30.10.2007 г., 18:48 ч.

Невъзможна любов 

  Поезия » Любовна
1428 2 26

                              НЕВЪЗМОЖНА  ЛЮБОВ

                                                       НА  ЛЕДЕНАТА  ПРИНЦЕСА

 

АЗ  ЗНАМ  ЗА  ТВОИТЕ  ЖЕЛАНИЯ
И  ТИ  ЗА  МОЙТЕ  СЕ  ДОСЕЩАШ.
СЪДБАТА  НИ  Е  ИЗПИТАНИЕ,
А РАЗУМЪТ  Е  ТЪЙ  ПОДВЕЖДАЩ!

 

АЗ  ЗНАЯ  НОЩЕМ  С  КОЙ  ЗАСПИВАШ
И  ТИ  ЗА  МЕНЕ  СЪЩО  ЗНАЕШ.
СЪЛЗИТЕ  СКРИШОМ  ГИ  ПОПИВАШ,
А  АЗ  ЛЕЖА  СЪС  УМ  БЛУЖДАЕЩ.

 

АЗ  ЗНАЯ  НА  КАКВО  СЕ  РАДВАШ,
ТИ  ЗНАЕШ  ОТ  КАКВО  УНИВАМ.
ЖИВОТА  СИ  БЕЗ  МЕН  ИЗГРАЖДАШ,
А  АЗ  ВЪВ  МОЯ  НЕ  ТЕ  ВПИСВАМ.

 

КАТО  САМОТНИ  СЕНКИ  В  МРАКА
ВСЕКИ  В  СЕБЕ  СИ  НАМИРА  БРОД.
АХ, ДАЛИ  ЩЕ  ТЕ  ДОЧАКАМ
НЯКОГА,  ВЪВ  ДРУГ  ЖИВОТ?

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??